מתכון קייצי ומזין רולדת שמרים פסטרמה ואנטיפסטי

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
מתכון השבוע 106il - לייף סטייל

 מתכון קייצי באדיבות מעדני יחיעם- רולדת שמרים פסטרמה ואנטיפסטי

חברת “מעדני יחיעם” מגישה לרגל הקיץ מאפה שמרים מיוחד, מבוסס על מתכון יהודי-אמריקאי, היכול להוות גם ארוחה שלמה: רולדת שמרים, פסטרמה ואנטיפסטי, מתובלת בפסטו וחרדל ומלאה בכל טוב, בפסטרמה הודו, אנטיפסטי ירקות הכולל בטטה, בצל וגמבה. ניתן לשלב ירקות נוספים ולגוון בסוגי הנקניקים.

מצרכים לבצק (2 רולדות):

3 כוסות קמח (420 גר’)

3/4 כף שמרים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

3 כפות שמן

1 כוס מים פושרים

מצרכים למילוי:

חבילת פסטרמה הודו על גחלים של “יחיעם” (או במשקל)

1 בטטה בינונית מבושלת במים ומצוננת

1 גמבה אדומה קלויה

1 גמבה צהובה קלויה

1 בצל קטן פרוס לטבעות ומטוגן

2 כפות חרדל

2 כפות רוטב פסטו

קורט מלח

מצרכים לציפוי:

1 ביצה טרופה

צרור עלי שמיר

שומשום או פרג

אופן ההכנה:

  1. מכינים את מרכיבי המילוי: חותכים את הבטטה לקוביות ושולקים במים עד להתרככות. לאחר קירור, מועכים קלות במזלג. את הגמבות קולים על הגז ומקלפים. חותכים בצל קטן לטבעות ומטגנים עד להזהבה.
  2. בקערה, מעבדים יחד את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד קבלת מרקם אחיד ולא דביק. במידת הצורך, יש להוסיף 1-2 כפות קמח נוסף.
  3. עוטפים את קערת הבצק במגבת ומניחים בצד להתפחה למשך כשעה.rolada yehiam
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים