עוגיות הקרמל של "מן" במתכון מנצח, מאת: רות ברונשטיין 106il ישראל לייף סטייל מגזין

מתכון מנצח: מוס קרמל מתוק מלוח

עוגיות הקרמל של "מן" במתכון מנצח, מוס קרמל מתוק-מלוח

באדיבות חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות. מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח.

מוס שמנת גבינה בשילוב עוגיות הקרמל החדשות של "מן", מתוק וטעים עם טוויסט מלוח. טעים וקל לביצוע.

מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):

2 חבילות שמנת מתוקה

1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן

1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל

1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)

50 גרם חמאה מומסת

1/2 כפית מלח גס

1/2 כוס סירופ מייפל איכותי

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
  2. מחלקים לשניים, מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ואת המחצית השנייה מפזרים על תבנית אפיה מרופדת. שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב. אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים.
  3. מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.
  4. להרכבת המנה: בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל ומעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.
  5. לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר.

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי

עוגיות הקרמל של מן פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה וכבסיס או תוספת מופלאה לעוגות.

טיפ חשוב! בחרו בכוסות שקופות ונאות בכדי לראות את היופי.

*המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי". ניסיתי והכנתי בהתאם להוראותיה יצא מעדן, מומלץ!!!

  


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *