מתכון מוס שוקולד בשכבות. מעדן מתוק לכבוד החג

לפתיחת השנה החדשה קבלו מתכון מומלץ לקינוח חגיגי- צנצנת מוס שוקולד מענג בשכבות! 

106il מציעה לכם מתכון נפלא למוס שוקולד מפנק בשכבות להגשה בצנצנות חגיגיות. המתכון באדיבות: השף מקונדיטורית עמית דונסקוי, ניסינו ואהבנו מאוד!

מצרכים ל-6 מנות:

לשכבה הראשונה:

6 כפות סירופ שוקולד הרשי

למוס השוקולד:

2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה

3 כפות אבקת סוכר

1/4 כוס סירופ שוקולד הרשי

4 כפות פירורי עוגיות שוקולד

100 גרם שוקולד מריר מגורר

לציפוי:

1/4 מיכל (60 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה

100 גרם שוקולד מריר

2 כפות סירופ שוקולד הרשי

לעיטור:  פירות  יער או שבבי שוקולד

אופן ההכנה:

1. מתחילים בהכנת המוס: מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את סירופ השוקולד ופירורי העוגיות ומקפלים בעדינות עד לקבלת מוס אחיד. מעבירים את המוס לשקית זילוף .

2. ממשיכים בהרכבת המנה: יוצקים לכל צנצנת כף סירופ שוקולד הרשי, מזלפים את מוס השוקולד ומעבירים למקפיא למשך כשעה.

3. מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו או בשיטת בן מארי שמנת מתוקה ושוקולד מריר ומערבבים לקבלת קרם חלק. מוסיפים את סירופ השוקולד, מערבבים לקרם אחיד ומצננים. יוצקים מעל המוס שבצנצנות, מעטרים בפירות יער או בשבבי שוקולד ומגישים.

  (ניתן לשמור במקרר עד יומיים או במקפיא כשבוע).

שנה טובה ומתוקה! 106il אוכל 




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *