מתכון לפסח: סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת… טעים!

מתכון לפסח ייחודי באדיבות חברת "פרימור" ואתי בטיטו: סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת!

 לרגל החג, מתכון לפסח לסלט ירוק עם רוטב ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת העשוי ממיץ רימונים איכותי 100% סחוט טבעי של פרימור. חסה וכדורי חרוסת מתוקים. מומלץ להוסיף עשבי תיבול או עלי ריחן כיד הטעם והדמיון.

מצרכים לסלט:

חסה משי ב-2 צבעים (נמכרת גם באריזות)
עלי סלרי מ-3 גבעולים
4-5 צנוניות פרוסות דק
גרגירים מחצי רימון
אופציונאלי: טבעות בצל סגול

מצרכים לויניגרט:

5-6 כפות מיץ רימונים סחוט טבעי "פרימור"
1 כף חומץ בלסמי
1 כף מיץ מלימון טרי
1 כף שמן זית
1 שן שום קצוצה
חצי כפית גרגירי כוסברה
קורט מלח גרוס
פלפל שחור גרוס

מצרכים לכדורי החרוסת:

3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
2 כפות ממרח תמרים
1 כף יין תירוש מתוק

אופן ההכנה:

  1. הכנת כדורי החרוסת: מערבבים את כל המצרכים. יוצרים ביד כדורים או ממלאים בתבנית פרלינים (מחלצים לפני ההגשה). מכניסים לקירור.
  2. הכנת ויניגרט הרימונים: מערבבים היטב בצנצנת סגורה את כל המצרכים מלבד שמן הזית.
  3. קורעים את החסה "ידנית" או בעזרת סכין מתאימה. מכניסים לקערת הגשה יחד עם עלי הסלרי והצנוניות.
  4. מוסיפים את שמן הזית, יוצקים את הויניגרט ומפזרים את גרגירי הרימון וכדורי החרוסת.
  , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *