מוס סטרטצ'לה. צילום: לינדט

מתכון למוס סטרטצ'לה באדיבות מותג השוקולד השוויצרי לינדט

מותג השוקולד השוויצרי "לינדט", מגיש לכם מתכון למוס סטרטצ'לה כשר לפסח, יאמי יאמי … מוס שוקולד לבן עם שבבי קקאו, לאחר ניסיון טעימה ה"המלצה שלי" הכינו את הקינוח הטעים הזה  לארוחת החג. מתכון ממש קל להכנה,  מוס שוקולד איכותי במרקם קליל ואוורירי כמו שמוס איכותי צריך להיות, מוס שפשוט קשה לעמוד בפניו בתיאבון.

המצרכים ל- 8-10 מנות:

100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ.

100 גרם לינדט אקסלנס %85 קקאו, קצוץ.

3 כפות תמצית רום מקורמיק.

2 כוסות שמנת מתוקה.

4 ביצים טריות.

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) ומוסיפים את הרום, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.

מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד.

לאחר מכן, מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.

מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.

מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.

בתאבון חברים! שלכם רות ברונשטיין

  , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *