מתכון לאטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים

מתכון: אטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים

אטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים

המצרכים הנדרשים לכ-6-8 מנות:

1 חבילת מקלוני אורז רחבים, מים, מעט כורכום, מלח, 1/2 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות קטנות, 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור גרוס

לירקות המוקפצים :

2 כפות שמן, 1 בצל גדול חתוך לרבעי טבעות, 4 שיני שום קצוצות, 2 קישואים פרוסים לפרוסות,1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות,1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות, 300 גרם ברוקולי קפוא מופשר, 4 כפות רוטב סויה מלח, פלפל 1 כף סילאן צ'ילי גרוס-לבחירה

אופן ההכנה:

-מרתיחים מים עם מלח ומעט כורכום, מסירים מהאש ומכניסים לתוכם את אטריות האורז. משהים במשך 15 דקות עד שהאטריות מתרככות, מוציאים ומסננים מהנוזלים.

-זורים על הדג מלח ופלפל, מחבבים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחי הדג במשך 2 דקות. מסירים מהאש ושומרים בצד.

-מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות.

-מוסיפים לסיר את נתחי הסלמון ואטריות האורז ומערבבים.

-מתבלים בסויה, מלח, פלפל, סילאן  וצ'ילי גרוס, מערבבים ומסירים מהאש.

מתכון תמי פיליפ, באדיבות סולתם

  , , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *