מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מסעדת טיטו – איטלקיה במידות גדולות xxxl.

מסעדת טיטו – איטלקיה במידות גדולות xxxl.

בגבעתיים העיר הקטנה והשקטה של המטרופולין נפתחה מסעדה חדשה, מסעדת טיטו. המסעדה מעוצבת ביוקרה ויופי בעלת נוכחות ובולטות, בהשראת הסגנון הניו יורקי, מוקפת מבחוץ בזכוכיות ותפאורה, מרווחת וגדולה, פינות אוכל רבים, שולחנות ומושבים מרופדים נוחים ומפנקים. עיצוב המשדר חמימות לצד יוקרה וסטייל. הריחות והקרבה לאזור, הובילו אותנו להכיר ולחוות את המסעדה האיטלקית במגרש הביתי שלנו.

מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מסעדת טיטו – צילום: שרית גופן

שלבו את הסגנון הקולינרי האהוב על הישראלים מטבח עם אוכל איטלקי משובח, לצד האירוח והמנות בגודל אמריקאי כמו מסעדות בניו יורק של הקאר מיינז, ותקבלו את הקונספט של מסעדת טיטו. כאן קלעו לטעם ולתרבות הישראלית לשפע וראווה. לתדהמתי, כל מנות התפריט שהזמנו הוגשו בגודל ענק. קערות סלט משפחתיות, מגש הפיצה, המנות העיקריות והקינוח גולת הכותרת – עוגה שלמה. (אל דאגה המחיר לא תואם לגודל)

מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

המסעדה מעניקה מענה מושלם למשפחות או לחבורות גדולות של סועדים שרוצות לחגוג יחד באווירת גיבוש לציון אירועים חשובים כמו ימי הולדת. כל מנה כאן מתאימה ויכולה להספיק להערכתי ל 4 אנשים. טיטו היא מסעדה נוסטלגית לאיטלקיות של ניו יורק בהם אוכל איטלקי ביתי בסגנון family style הגשו למרכז השולחן ומהם כל אחד לוקח מנה, ייחוד שבהחלט מתאים לקונספט המשפחתיות הישראלית הידועה ומוכרת לכולנו מארוחות הקידוש של שישי.

מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

כל העוגה מעדן לשישה במחיר אטרקטיבי לשניים! מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מומלץ להגיע למסעדה בצוותא כדי שתוכלו לגוון ולהזמין כמה סוגי מנות. אבל אל דאגה, אם לא תצליחו לסיים (כמונו) יארזו לכם את

אריזות האוכל הביתה מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין,

אריזות האוכל  מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

המנות באריזות נוחות לחימום. למחרת ארבעתנו אכלנו שוב את האוכל שנארז לנו מהמסעדה בקופסאות ישירות לחימום במקרוגל, כך שההנאה כפולה…

בטיטו מוגשות מנות מהקלסיקה האיטלקית כמו קנלוני, ספגטי מיט בולס, צ'יקן פרמז'ן, ארנצ'יני פירות ים  בדגש על שימוש בחומרי הגלם הטריים ביותר, הכנת כל המרכיבים במקום החל מפסטה בייצור עצמי, רטבים ואפייה כולל קינוחים ייעודיים.

כ 200 מקומות ישיבה בדגש על הושבה בקבוצות במטרה להוות אופציה אטרקטיבית לארוחות אינטימיות משפחתיות, וחגיגות גדולות פרטיות

בקרוב מערך משלוחים רחב המותאם לגודל המנות המשפחתיות כמו סיר משפחתי של ספגטי מיטבולס, מגש פיצה וקערת סלט. מערך משלוחים לאירוח רגיל וגם מיוחד. לאירועים של עד חמישים איש ויותר בהזמנה מראש.

 

האירוח שלנו כלל ארבעה סועדים רעבים, שתי מנות ראשונות, שתי מנות עיקריות, מנה אחרונה אחת ומארזים הביתה לארוחת צהרים למחרת.

מנות ראשונות

מנה ראשונה, מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מנה ראשונה, מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

סלט פנצ'לה עגבניות שרי צבעוניות, פלפלים קלויים, סלרי, זיתי קלמנטה, קרוטונים ברוטב וחומץ בן ביין אדום. פשטות צבעוניות וטריות בשפע.

עיקריות: 

פיצטה פטריות – ענקית ואלוהית! פיצה ביאנקה עם בשמל פרמז'ן, מוצרלה, פטריות שמפיניון, פורטבלו, פטריות יער ופורצ'יני, אספרגוס ושמן כמהין, כמובן שיש גם על בסיס ארטישוק או שרימפס, חומרי גלם איכותיים,  רק 74 ש"ח  להערכתי מספיק למינימום 4 סועדים.

ארנצ'יני פירות ים: כדורי ריזוטו מטוגנים ממולאים שרימס, קלמרי, עגבניות,עלי תרד, ברוטב יין לבן וחמאה. חגיגת טעמים ! 120 ש"ח ל4 סועדים.

מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מנת ארנצ'יני, מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מנה עקרית – אוסובוקו מילנזה 1.250 גרם של תבשיל עגל על עצם, בציר בקר וירקות שורש על ריזוטו איטלקי עם זעפרן ופרמז'ן מושלם! מנות בשר איכותי, נימוח בפה, ל 4 אנשים. 190 ש"ח בהחלט עסקה טעימה ומשתלמת במיוחד!!! (נשאר למחרת לארבעתנו לארוחת צהריים)

מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

מנה עיקרית, אוסובוקו מילנזה מסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין. 

טיטו בבעלות אנשי העסקים: יאיר קינדלר, איתי פשיגודה, גיא אוסדון ושי כהנא, בעלי מוניטין רב בתחום המסעדנות: בנדיקט, ויקי כריסטינה, ברד סטורי, הזו ביזו, הבוסתן והדופלקס. את טיטו מנהל המקום ברק פוני בן 38(מבנדיקט), ודמוית מפתח מעולם הקולינריה והאירוח, שף דודי בן דוד (ויקי כריסטינה, זו ביזו), סו שף- שחף ליאור (ויקי כריסטינה)

מנה אחרונת מסעדת טיטו - צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

כל העוגה מוגשת כמנה אחרונה( לא פרוסה אחת) במסעדת טיטו – צילום: 106il ישראל לייף סטייל מגזין, מסעדת השבוע

כתובת: שדרות בן צבי 14\12 (גב הקניון) גבעתיים. 03-631-7080.

ניתן להחנות בחניון הקניון.

  , , , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *