מנה חגיגית לט"ו בשבת- שניצל פרגית במרינדת שזיפים ובציפוי של אגוזים וחמוציות

106 בחרה השבוע מתכון בשרי חגיגי, למשקיעים שביניכם, לארוחת גורמה ביתית.

תודות לאלי פרץ, השף של חברת "אוכל ביתי ניר עציון" על המתכון המופלא

 החומרים (ל- 10 מנות):

10 פרגיות ללא עור פרוסים דק

רוטב שזיפים מוכן

שן שום כתושה

כפית זנגביל טחון

לציפוי:

כוס קמח

600 גרם מגוון מיני אגוזים ושקדים גרוסים – קשיו, אגוזי מלך, שקדים, בוטנים ועוד.

50 גרם חמוציות

100 גרם פירורי לחם

ביצה

אופן ההכנה:

מערבבים את הפרגיות עם הרוטב שזיפים והתבלינים ומשרים למשך שעתיים.

מערבבים את תערובת האגוזים, החמוציות ופרורי לחם.

מקמחים את הפרגיות, טובלים אותם בביצה ואחר כך מצפים בתערובת של האגוזים עם פירורי לחם.

מטגנים מכל צד על אש בינונית.

  • מגישים לצד פירה או אורז.

בתאבון!

**חברת "אוכל ביתי ניר עציון", מהמובילות בארץ בשוק ההסעדה, מתמחה באספקת אוכל מוכן ובתפעול חדרי אוכל ומטבחים במפעלי תעשייה, חברות היי-טק, מוסדות חינוך ועוד. כמו כן, החברה פועלת גם בתחום המקצועי – בתי קפה, רשתות מזון מהיר, חברות להפקת אירועים ועוד.

 




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *