פסטה ברוטב עגבניות, פסטו ומוצרלה

לקראת שבועות: מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, פסטו ומוצרלה. מומלץ!

החג הלבן כבר ממש כאן, ולקראת בואו אנו גאים להביא לכם מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, פסטו ומוצרלה.

106il אוכל ממליצים בחום על המתכון, וסבורים כי אתם וקרוביכם תיהנו ממנו מאוד!

מתכון ל- 10 מנות לפסטה ברוטב עגבניות, פסטו ומוצרלה

1 ק"ג פסטה ספגטי

1 ק"ג עגבניות שרי

3 שיני שום

100 גרם בצל

100 מ"ל שמן זית

מעט מלח ופלפל

להכנת רוטב הפסטו:

100 גרם בזיליקום

100 מ"ל שמן זית

20 גרם גבינת פקורינו

50 גרם גבינת פרמזן

10 גרם צנוברים

3 גרם מלח

מעט פלפל שחור

אופן ההכנה: 

יש לטחון את כל מרכיבי רוטב הפסטו במעבד מזון.

לטגן את השום במחבת, להוסיף את עגבניות השרי, הבצל ולבשל על אש קטנה כמס' דקות קצרות.

להרתיח את הפסטה במים רותחים עם 100 גרם מלח עד לקבלת פסטה "אל דנטה". להוציא מהסיר ולערבב עם רוטב העגבניות ומעל יש לשים את רוטב הפסטו וחתיכות גבינת מוצרלה ולבזוק מעט שמן זית.

בתאבון!

*המתכון הינו של השף האיטלקי הנודע Mario Gismundo, ומוגש אליכם ע"י חברת ישרקו לרגל הגעתו ארצה.

הפסטה האיטלקית האיכותית "גארופלו", זמינה בעבורכם גם לרכישה, ברשת החנויות "טיב טעם".

  , , , , , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *