הכירו את הסטארטפ החדשני קורס אפיה אינטראקטיבי

הכירו את הסטארטאפ החדשני, קורס אפיה אינטראקטיבי, הכי "מתוק מהלב". 

ליין הקורסים הדיגיטליים הושק על ידי מרכז הסדנאות "מתוק מהלב" ואתם מוזמנים ומוזמנות להצטרף להצלחה ולטעמים. 

מתוק מהלב, קורס אפיה דיגיטלי

מתוק מהלב, קורס אפיה דיגיטלי

מרכז מתוק מהלב, הוא בית ללימוד רזי האפיה הביתית, בשיטות חדשניות. לאחר שנים של ניסיון והצלחה, ובאמצעות הטכנלוגיה הדיגיטלית המתקדמת, המייסדת של מרכז "מתוק מהלב" ניצה יצחק משיקה קורס דיגיטלי חדשני, כך שמהיום אפשר ללמוד לאפות, כך שכל האורחים יחשבו שהעוגות שלכן הן מקונדיטוריית יוקרה.

התמונות הללו הם פרי יצרתי, בהדרכתה, וגילוי נאות מעולם לא התעסקתי בתחום האפייה.

עוגת מתוק מהלב, קורס אפיה דיגיטלי מתוק מהלב . ניצה יצחק

עוגת "מתוק מהלב", קורס אפיה דיגיטלי מתוק מהלב  הכנה והדרכה: ניצה יצחק

הכי פשוט, הכי מתקדם, והכי בטוח! והכי "מתוק מהלב"! http://www.matokmealev.co.il/

מרכז הסדנאות "מתוק מהלב". דרך העצמאות 54, יהוד. להרשמה: 03-6131300

לסרטון

התרשמות לחצו:

הקורס הדיגיטלי: מקצועי וחוויתי שכל אחד יכול לצפות וללמוד ממנו, מכל מקום וזמן.

לרוכשים את הקורס הדיגיטלי תמיכה מלאה, מצוות מקצועי שעונה על כל בעיה או שאלה, הצלחה מובטחת למשתתפות.

מה לומדים בקורס?:

  1. אירוח מושלם:
  • עוגות פאי: התלמידים ילמדו כיצד להכין בצק באמת פריך, עוגות פאי מושלמות לאירוח, קרם פטיסייר, קרם דיפלומט, פאי תפוחים ברמת קונדיטוריה, פאי לימון עם מרנג שוויצרי מתמוסס ועוד.
  • קינוחי כוסות: התלמידים ילמדו כיצד להכין קינוחים מושקעים שהעין אוכלת, כיצד לקשט, איך יוצרים אלכסון ועל מה חשוב לשים דגש כשמכינים קינוחי כוסות.
  1. הכי כיף להכין בבית:
  • עוגות שמרים: התלמידים ילמדו כיצד להכין עוגות שמרים עסיסיות וטעימות ומהם הסודות ליצרית בצק מושלם. כמו כן הם ילמדו כיצד להכין מגוון מליות לעוגות שמרים, כיצד לקלוע עוגות בטכניקות מדליקות עם צורות הגשה מרשימות.
  • עוגות בחושות: התלמידים ילמדו את כל הטיפים לעוגה טובה ורכה שהולכת מעולה עם הקפה.
  • עוגיות: התלמידים ילמדו להכין עוגיות שנותנות תחושה של בית, שהכי כיף לשים בצנצנת.
  1. רושם:
  • פטיפורים וקינוחים אישיים
  • עוגות ראווה: איך מכינים עוגה מנצנצת עם גלאסג מבריק, איך יוצרים אחידות וישרות ואיך מקשטים ויוצרים עוגות "וואו"
  • עוגות מוס ועוגות גבינה קרות
  1. אפייה מלוחה:
  • חלות, לחמים ולחמניות: התלמידים ילמדו לאפות עם צורת הגשה סופר מקורית ובנוסף גם כיצד להכין לחם הורס עם קמח מלא
  • קישים: התלמידים ילמדו לכין קישים פריכים וניצה נותנת מהמתכונים שלה כדי שיוכלו להכין קישים לפי טעמם.
  • פינגר פוד: מלוחים אישיים לאירוח בסטייל

מאפים חלביים למרכז השולחן: התלמידים ילמדו להכין מאפים עם צורות קלייה ועוד.

 

  , , , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *